FONET bredbåndstelefoni – Billigere * Bedre * Brugervenligt

Med FONET bredbåndstelefoni undgår du at betale et højt månedligt abonnement og desuden betale for tillægsydelser. Med FONET foretager dine samtaler som hos dit nuværende telefonselskab, blot foregår det via dit bredbånd. Via www.fonet.dk har du adgang til Dine Sider. Her får du en samtaleoversigt, kontobalance, personlig telefonbog, og du kan selv administrere dine funktioner, så de til enhver tid er tilpasset dit behov. Tillægsfunktioner er en naturlig del af en samlet ydelse.

Samtaler til alle globale FONET-abonnenter er gratis!

Dine lokale og internationale samtaler kan du foretage til ekstremt lave priser. Den komplette prisliste kan du se på www.fonet.dk!
Dit telefonnummer er ikke længere knyttet til en fast adresse, men til din telefon(er). Dine opkald følger din telefon uanset hvor den er tilkoblet. Det kræver blot, at der er en bredbåndsforbindelse til stede, herunder ADSL, Internet Café, Hotel bredbånd og trådløse netværk som f.eks. hot-spots. Dette gælder naturligvis også i udlandet.

 

FONET Plus abonnement

Fonet Plus er det rigtige valg for dig, der har flere end blot nogle få indgående samtaler pr. måned og evt. har flere telefonnumre samt ønsker fleksibilitet og fuld Fonet servicepakke med op til 30 samtidige samtaler.

Plus abonnement

Gratis oprettelse
Gratis samtaler til FONET-fastnetnumre
Personlig Web-konto
FONET services
Netto-Kald
Et fastnet telefonnr.
To linjer med egne lokalnr.
Overfl. telefonnr.(Gratis)
Sammenlign IP-telefoni abonnementer

DKK 29 / måned
Inkl. moms

Køb IP-telefoni abonnement

Plus abonnement købes i Butikken.

Er det vigtigt for dig, at komme i gang så hurtigt og enkelt som muligt, så skal du vælge et af FONETs introduktionstilbud. Du får derved dit personlige fastnet telefonnummer og 2 linjer med hvert sit FONET lokalnummer, 6 måneders Plus abonnement, en FONET adapter, hvor du tilslutter din nuværende analoge telefon (ISDN telefoner kan ikke anvendes!) eller en IP-telefon. Desuden får du et kreditbeløb på din konto, der svarer til 100 minutters samtaler til et normalt dansk fastnet nummer.

Skal det være billigst muligt, skal du vælge et Plus abonnement uden køb af IP-udstyr. Du kan så modtage og foretage dine opkald via din PC og et gratis program – en ‘softphone’. Du kan hente et af mange programmer her – Zoiper.
Den bedste kvalitet opnår du ved at anvende et headset.

Med dit Plus abonnement får du 2 linjer med hvert sit FONET lokalnummer. Du kan frit vælge at anvende dine lokalnumre via en IP-telefon, IP-adapter eller som ’Softphone’ på din PC. Du kan vælge, at tage den ene med på dit arbejde eller benytte den til dine børn. Du kan gratis ringe mellem dine 2 lokalnumre uanset hvor de befinder sig. Ringes der til dit normale fastnet telefonnummer, vil begge dine lokal telefoner ringe samtidigt, og du kan frit vælge, hvilken telefon du benytte til at besvare opkaldet. Husk blot at begge lokalnumre benytter samme samtalekonto.
Har du brug for flere ekstra lokalnumre til samme konto, kan du købe dem ved tegning af Plus abonnementet eller senere mod et månedligt tillæg på DKK 5 pr. nummer. Med dit Plus abonnement hører automatisk vis nummer, kortnummervalg, personlig telefonbog, Banke-på, en telefonsvarer funktion og adgang til samtalespecifikation og konto status. Flere services vil følge.

Bemærk at du er nødt til at købe flere Plus abonnementer, hvis samtalerne skal afregnes via individuelle konti.
Husk at du er nødt til at købe en router, hvis du ikke allerede har en. Der er mange fordele ved at installere en router. Bl.a. får du en bedre firewall sikring af din PC og dermed bedre beskyttelse mod utilsigtet adgang til dine personlige data. Nedenfor kan du se, hvilke routere vi anbefaler.

Sammenlign abonnementer

Klik her for at bestille

Når du køber abonnement på www.fonet.dk skal du udfylde ‘reference nummer’ på siden med adresse information.

Du skal skrive ‘Vest1736’ som reference nummer.

Klik her for at bestille

Vi rådgiver gerne i valget er din nye telefon som du kan også købe din telefon hos os.

Du kan ringe til os på 88446445

Klik her for at bestille

Speak og voice over samt kø og ventemusik Til alle teleonsystemer.

Vil du høre om din løsning så ring til os på 88446445